Missie

Colorful Nurses is zich van bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen de zorg betaalbaar en beschikbaar houden voor iedereen. Colorful Nurses wilt er voor alle mensen zijn in de samenleving, met benadrukking het verbeteren van de zorg.

Colorful Nurses is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Hierdoor wordt de continuïteit van de zorg gewaarborgd. Wij geloven dat onze zorgverlening optimaal wordt door middel van een groeiproces, en vullen de totale zorgvraag in met gekwalificeerde goed opgeleide medewerkers. Gezien als een verlengstuk van de familie en mantelzorg van de cliënt, waarbij op zijn minst binnen de gestelde indicatie een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven kan worden bereikt. Wij bieden de zorg die nodig is voor de client, de client moet zich hierbij goed voelen, ook het stimuleren wij zelfzorg waar mogelijk. Met persoonlijke zorg en aandacht voor elke zorgvragen.

Visie

Colorful Nurses staat voor multicultureel zoals de naam al doet zeggen. Wij geloven in de rechten, de waardigheid en de verantwoordelijkheid van alle mensen, ervoor zorgen dat de zorgvragers hun eigen regie blijven behouden en als het kan helpen wij de zorgvrager de regie terug te krijgen. Wij zijn betrouwbaar en betrokken. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Wij bieden goede, betaalbare en passende zorg voor de zorgvragers. Dit doen wij door continu te kijken naar vernieuwen en verbeteren van de zorg, en te werken met vast personeel. Colorful Nurses vind het belangrijk om te investeren in haar medewerkers zoals het bieden van hun eigen inbreng, opleiding, werksfeer en persoonlijke aandacht.
Hierdoor creëren we een prettige werkomgeving en betrokkenheid van de medewerkers.
Kwaliteit staat bovenaan ons lijst, door het bieden van opleidingen, trainingen & workshop aan onze zorgverleners waarborgen wij dit.
Colorful Nurses houd zich vast aan haar visie, open- en eerlijkheid, controle naar elkaar toe, actiegericht, transparant en communicatie zijn onze kernwaarden. Iedereen mag en kan elkaar aanspreken op integriteit en werkwijze, waardoor wij uitstekend zorg kunnen leveren.